Total Excellium 95

Het assortiment geavanceerde brandstoffen van Total, TOTAL EXCELLIUM genoemd, bestaat onder andere uit een benzine met een octaangetal van 95 die geschikt is voor bijna alle benzinevoertuigen.

Hij bestaat uit loodvrije Euro95 benzine met een cocktail van specifieke, door de onderzoekscentra van Total ontwikkelde additieven.

De pluspunten*:

  • Een betere bescherming van de motor
    De gevoelige onderdelen van de motor blijven gegarandeerd schoon. De motor draait beter in alle omstandigheden (bij het starten, op de snelweg, in de stad) en levert betere prestaties.
  • Een vermindering van het verbruik
    Een vermindering van het brandstofverbruik dankzij de aanwezigheid van wrijvingverlagende additieven en op lange termijn dankzij de reinigende additieven die de motor schoon houden.
  • Een vermindering van de CO2-uitstoot
    Een vermindering van de uitstoot van verontreinigende stoffen, dankzij een rendabelere werking van de motor, en met name van de CO2-uitstoot wegens de vermindering van het brandstofverbruik.

Om zich aan de ontwikkelingen (motor en brandstof) aan te passen, verbetert Total regelmatig de technologie van haar additieven die gebruikt worden voor het TOTAL EXCELLIUM-assortiment.

(*) ten opzichte van brandstof zonder toegevoegde additieven

Designed by Gallery34